Akadálymentes Pécs

Megterveznéd akadálymentes sétádat, ügyintézésedet, vásárlásodat, szórakozásodat, kirándulásodat Pécsen? Turistaként is meglátogatnál minket, és tudni szeretnéd mi akadálymentes? Segítünk ha fogyatékossággal élő vagy, idősebb, babakocsis, vagy csak kényelmesebb így Neked!

Egyesületünk szakértő tagjai folyamatosan feltárják Pécs és környéke valóban akadálymentes helyszíneit. Értékelésünket sok fotóval együtt láthatod az Akadálymentes Pécs Adatbázisban, melyet itt az oldal alján, vagy a kezdőlapon az Akadálymentes Pécs kék gombra kattintva érsz el.
! Nem véleményt mondunk, hanem leírjuk amit láttunk, és segítünk, hogy Te magad ítéld meg, hogy Neked akadálymentes-e egy helyszín.
A feltárt helyszínek ABC sorrendben találhatóak, különböző kategóriák szerint.
Az egyes leírások alatt saját véleményedet, tapasztalatodat is megírhatod az adott helyszínről, sokat segítesz vele másoknak a jövőben!

Az adatbázis használata egyszerű és akadálymentes, de szeretnénk Neked mindenben segíteni, ezért nézd meg a Használati utasítás-t. 

Az Akadálymentes Pécs menüpont almenüjében megtalálod Pécs összes akadálymentes parkolóját bemutató térképet, a Biokom Városüzemeltetési NKft. adatszolgáltatása alapján. 

Pécsen vagy környékén járva az általunk feltárt akadálymentes helyszínek bejáratán megtalálod a People First Közhasznú Egyesület saját matricáját:

         

Munkánkat folyamatosan aktualizáljuk. Örülünk, ha segítesz ebben, és írsz nekünk: info@peoplefirst.hu 

HASZNOSNAK TARTOD AZ ADATBÁZIST?
KÉRÜNK TÁMOGASD FENNMARADÁSÁT, BŐVÜLÉSÉT
AZ “ADOMÁNYOZOK” GOMBBAL!
KÖSZÖNJÜK NEKED! 💙

Nézz bele kis érzékenyítő videóinkba a Youtube csatornánkról: @peoplefirstpecs

Nagyon ajánlunk figyelmetekbe egy újabb lehetőséget, mellyel a Titeket érintő problémákat saját magatok kezébe vehetitek. A “Járókelő” weboldalon önkéntes pécsi ügykezelők kötik össze a városlakókat az önkormányzattal és közműszolgáltatókkal, hogy megoldódjanak a zavaró közterületi problémák.
Akadálymentesítési bejelentésekben is jól használható!
Járókelő.hu. Ha megosztod, megoldod. – Jarokelo.hu
Elindult a pécsi Járókelő, jelents be egy problémát! – Emberség Erejével (emberseg.hu)

Az adatbázis utoljára frissítve: 2024.06.13.

akadálymentes Pécs adatbázis gomb

akadálymentes Pécs adatbázis gomb