Akadálymentes Pécs

Megterveznéd akadálymentes sétádat, ügyintézésedet, vásárlásodat, szórakozásodat, kirándulásodat Pécsett? Turistaként is meglátogatnál minket, és tudni szeretnéd mi akadálymentes? Segítünk ha fogyatékossággal élő vagy, idősebb, babakocsis, vagy csak kényelmesebb így Neked!

Egyesületünk szakértő tagjai folyamatosan feltárják Pécs és környéke valóban akadálymentes helyszíneit. Értékelésünket sok fotóval együtt láthatod az Akadálymentes Pécs adatbázisban, melyet itt az oldal alján, vagy a kezdőlapon az Akadálymentes Pécs kék gombra kattintva érsz el. A feltárt helyszínek ABC sorrendben találhatóak, különböző kategóriák szerint.

Az adatbázis akadálymentes, és használata egyszerű, de szeretnénk Neked mindenben segíteni, ezért nézd meg a Használati utasítás-t. 

Az Akadálymentes Menüpont almenüjében megtalálod Pécs összes akadálymentes parkolóját bemutató térképet, a Biokom NKft. adatszolgáltatása alapján. Ezt is mindig frissen tartjuk.

Pécsett vagy környékén járva az általunk feltárt helyszínek bejáratán megtalálod a People First Egyesület saját matricáját:

         

Munkánkat folyamatosan aktualizáljuk. Örülünk, ha segítesz ebben, és írsz nekünk: pfpecs@gmail.com

HASZNOSNAK TARTOD AZ ADATBÁZIST?
KÉRÜNK TÁMOGASD FENNMARADÁSÁT, BŐVÜLÉSÉT
AZ “ADOMÁNYOZOK” GOMBBAL!
KÖSZÖNJÜK NEKED!

Az adatbázis utoljára frissítve: 2021.07.28.

akadálymentes Pécs adatbázis gomb

akadálymentes Pécs adatbázis gomb