Akadálymentes Pécs

Megterveznéd akadálymentes sétádat, ügyintézésedet, vásárlásodat, szórakozásodat, kirándulásodat Pécsett? Turistaként is meglátogatnál minket, és tudni szeretnéd mi akadálymentes? Segítünk ha fogyatékossággal élő vagy, idősebb, babakocsis, vagy csak kényelmesebb így Neked!

Egyesületünk szakértő tagjai folyamatosan feltárják Pécs és környéke valóban akadálymentes helyszíneit. Értékelésünket sok fotóval együtt láthatod az Akadálymentes Pécs adatbázisban, melyet itt az oldal alján, vagy a kezdőlapon az Akadálymentes Pécs kék gombra kattintva érsz el. Nem véleményt mondunk, hanem leírjuk amit láttunk, és segítünk, hogy Te magad ítéld meg Neked akadálymentes-e egy helyszín.
A feltárt helyszínek ABC sorrendben találhatóak, különböző kategóriák szerint.
Az egyes leírások alatt saját véleményedet, tapasztalatodat is megírhatod az adott helyszínről, sokat segítesz vele másoknak a jövőben!

Az adatbázis akadálymentes, és használata egyszerű, de szeretnénk Neked mindenben segíteni, ezért nézd meg a Használati utasítás-t. 

Az Akadálymentes Pécs menüpont almenüjében megtalálod Pécs összes akadálymentes parkolóját bemutató térképet, a Biokom NKft. adatszolgáltatása alapján. 

Pécsen vagy környékén járva az általunk feltárt helyszínek bejáratán megtalálod a People First Egyesület saját matricáját:

         

Munkánkat folyamatosan aktualizáljuk. Örülünk, ha segítesz ebben, és írsz nekünk: info@peoplefirst.hu 

HASZNOSNAK TARTOD AZ ADATBÁZIST?
KÉRÜNK TÁMOGASD FENNMARADÁSÁT, BŐVÜLÉSÉT
AZ “ADOMÁNYOZOK” GOMBBAL!
KÖSZÖNJÜK NEKED!
Adományaid felhasználásáról szóló beszámolónkat nézd meg a NIOK oldalán itt: adjukossze.hu Beszámoló 2022.01.31.

Nézz bele kis érzékenyítő videónkba a Youtube csatornánkról, érdemes: Nem látod?!
Itt pedig kalandozhatsz kicsit velünk Pécsen és eldöntheted mi és hogyan akadálymentes: Akadálymentes kalandok a városban

Az adatbázis utoljára frissítve: 2022.12.02.

akadálymentes Pécs adatbázis gomb

akadálymentes Pécs adatbázis gomb