Aktuális hírek

Ismét Pécs Városi Civil Keret pályázat

Nagy öröm amikor a pécsi civilek kérnek valamit a városvezetéstől, és az rövid időn belül meg is valósul. A tavalyi Pécs Városi Civil Keret nevű pályázat idén folytatódik. Hallgassátok meg a PécsTV-ben megjelent híradást erről, amiben nagy boldogságunkra a People First is kiemelten szerepel. Kattints a folytatásra:
Read More

Akadálymentes Valentin nap

A Valentin nap is lehet akadálymentes. Segítünk a tervezésben kellemes pécsi vagy Pécs környéki akadálymentes helyek ajánlásával. Erre is jó az Akadálymentes Pécs Adatbázisunk, melyet weboldalunk minden oldalán a jobb oldali gombra kattintással értek el. 
Read More

Nemzetközi csapat viszi hírét “Rejtett város”-unknak

Ismét egy nagy nemzetközi csapat viszi haza a Rejtett város Tor-Tour-ánkon szerzett élményeket és adják tovább sok embernek saját országukban. Internacionális konferencián meséltünk az Akadálymentes Pécs Adatbázisunkról. És még egy beszélgetéssorozatot is útjára indítottunk az egyetemek inkluzivitásáról.
Read More

Új akadálymentes helyszínek az adatbázisban

Hiányoltatok néhány fontos pécsi és Pécs környéki helyszínt az Akadálymentes Pécs adatbázisunkból, mi feltártuk őket. Olvassátok át őket, menjetek el és élvezzétek a helyszínek adta remek lehetőségeket - akadálymentesen. Előre is nagyon örülünk visszajelzéseiteknek!
Read More

BÚÉK 2024!

Jó év volt a 2023? Akkor legyen megint ilyen jó a 2024! Nem sikerült túl jól ez az éved? Akkor most változtass! Gyere velünk 2024-ben, kapcsolódj hozzánk, és tegyünk együtt egy még jobb évért 2024-ben.
Read More

Nevetős éves Közgyűlésünk

Komoly, fajsúlyos dolgokat is lehet jó hangulatban eltölteni, mi több, élvezni. Ezt talán bevallhatjuk magunknak, hogy jól is csináljuk. 🙂 Olvass éves Közgyűlésünkről.
Read More

3. városi Civil Fórum

Fő témák a Pécs Városi Civil Keret pályázat és a Dönts velünk! részvételi költségvetés voltak. De egyéb izgalmas felvetések is elhangzottak, mint ahogy komoly hiányosságok is.
Read More

Elindult a “Járj a mi cipőnkben” projekt tréningje

A nemzetközi tréning célja, hogy lengyel és cseh partnereinket felkészítsük hasonló speciális, közvetlen társadalmi érzékenyítő forma használatára, mint a People First Egyesület Rejtett város Tor-Tour-ája. Meggyőződésünk ugyanis, hogy ez az egyik leghatékonyabb társadalmi érzékenyítési forma.
Read More

A “matricás” team újra munkában

Újabb akadálymentes helyszínek kerülnek be rövidesen az Akadálymentes Pécs Adatbázisunkba! Hogy melyek azok? Olyan helyek, melyeket Ti javasoltatok nekünk.
Read More

Köszönet az 1%-otokért!

Hálásan köszönjük, hogy 2023-ban még többen gondoltatok ránk adótok 1%-ának felajánlásakor! Tartsátok meg ezt a jó szokásotokat, és legyünk a gondolataitokban mindig.  Idén is az akadálymentesítésre, a fogyatékossággal élő emberek életének jobbítására fordítjuk!
Read More
1 2 3 13