A Waczak nyomda teljes épületének eleje található a képen. A cserepes tetőn van egy nagy tábla, melyen egy kép két pisztolyról összetámasztva és körülötte ez a felirat: "Pécs első Western stílusú nyomdája. Piff-piff és kész! Waczak Kft. Nagyon gyors nyomda! waczaknyomda@w-printer.hu 36 20 3122 - 386" . Az egész épület földszinti, a falak felső része falécekből áll, alul téglából. Az épülethez vezet egy beton út, a bejárat előtt van egy négy tartóoszlopos gang, ahol valaki a bicikliét tárolja a bal oldali ablak alatt. Jobb oldalon van a bejárati ajtó, ami a képen nyitva található, az épületben van egy kék felsőt hordó személy. A kép jobb sarkán egy piros autó hátulja van.

Waczak Printing house

We explored the accessibility of the Waczak "very fast" Printing House for a public announcement. Everything was in the greatest order, the entrance and the indoor space are also barrier-free. However, the most convincing is the accepting attitude of the owner.

The owner will give a discount to any disabled guest who presents their disablility card, which we consider to be a very nice thing.

Getting there:
by buslines 26, 27, 28 from the city centre is about 20 minutes. Buses are accessible and stop right in front of the Waczak printing house. Attention, crosswalk is not on the road and traffic is large enough! The entrance to the printing house is on the same level as the roadway, with wheelchair is easy to get into the store.Visually impaired people can only get to the printing house and drive to the shop with assistance.

by car can be conveniently stopped in front of the entrance of the printing house, but there is no pictogram in a wheelchair. Two cars can fit well.

Location

Locality
Pécs
Address
Pellérdi út 37
City
Uránváros
Accessible Toilet
no

Waczak Printing house 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to content