A bejárati ajtón látszik a People First Egyesület matricája is.

Almalomb

19. századi gyönyörű vízimalom épület felújítva, és mondja még valaki, hogy a régi épületeket nem lehet akadálymentesíteni!

Az Almalomb eddig az egyetlen hely amit láttunk, ahol a kerekesszékeseknek szánt “hátsó bejárat” sokkal de sokkal szebb, mint a normál bejárat, pedig az is csodás.

A toalett kifogástalan, és ahol a régiség miatt küszöb adódik, ott van hozzá rámpa is. Gratulálunk és hálásan köszönjük! A különleges ételek, csodás helyszín, a meseszép udvar és árnyas kert igen népszerű, esküvő és egyéb rendezvények helyszíneként is.

Saját parkolója van az utcaszinten, és lent a "rendes" bejáratnál, akadálymentes parkolóval.

Nemrégiben apartmanházzal bővültek, ennek akadálymentességét még nem tártuk fel, de beterveztük.

Weboldal:
Akadálymentes menüpont külön nincsen. Mozgássérült szempontból jól használható. Látássérültként a honlap szöveges részei képernyőolvasóvak jól olvashatóak. Az asztalfoglalás menüpont, a dátum kiválasztás, és a szobafoglalás menü használata azonban nem igazán működik látássérültként. A fényképeket nem látták el feliratokkal, így ezek nagyon megnehezítik az oldal használatát. A webshopon a termékek leírásai kitűnően elolvashatók.

Megközelítés:
busszal a pécsi távolsági autóbuszpályaudvarról Hosszúhetényre igen gyakran közlekedő buszokkal, a Vásártér megállóban kell leszállni. Innen kb. 700 méter gyalog, az út nem akadálymentes. Az adott busz akadálymentességéről érdemes előtte érdeklődni: 72/ 520150
Autóval Pécstől 13 km, a 6-os úton Budapest felé Hosszúhetény felé lekanyarodva. Parkolás az étterem saját parkolójában. 

Helyszín

Helység
Hosszúhetény,
Cím
Ormándi u. 19,
Városrész
Pécsen kívül
Akadálymentes WC
igen

Almalomb 0 hozzászólás

Írj véleményt

Még nincsen hozzászólás

Írj véleményt

Az email címét nem jelentetjük meg. A csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni. *

Megszakítás