A Cefe Frei kiülős helyén vagyunk. Ez egy sárga épület napernyővel ellátva. Az épület falain pedig a kávékülönlegességek találhatóak. A főbejáratnál egy kerekesszékes úriember szeretne bejutni a kávézóba. A bejáratnál van egy kisebb patka és még egy küszöb is van rajta, viszont egy erősebb mozgáskorlátozott vagy segítséggel be lehet jutni. Bal oldalt a Grand Tours Kft. található.

Cafe Frei

Népszerű, kávékülönlegességeket és remek sütiket kínáló kávézó kiváló helyen, a belváros szíveben, a fő sétálóutcán.
A bejáratnál kisebb küszöb található, mi ezt kerekesszékkel simán teljesítettük. A benti térben jól el lehet férni, az utcafronton található terasz használható. A WC sajnálatos módon nem akadálymentes.
Ritkaság azonban, hogy látássérültek számára Braille étlap található, nagybetűkkel is!

Megközelítés:
busszal az Árkádhoz érkező busz mindegyikével, gyalog az Árkádtól 8 perc az Irgalmasok utcáján keresztül, akadálymentesen. Vezetősáv segíti a látássérülteket is, de sajnos a Király utcában már nem.

Autóval mozgássérült parkolók a belvárosban: a Dzsámi mellett 2 db a Mária utca elején, a Dzsámitól nyugatra a Janus Pannonius utca elején 3 db, a Perczel Miklós utcában 2 db a Városháza tövében. Ez utóbbi van a kávézóhoz a legközelebb.

Helyszín

Helység
Pécs
Cím
Király u. 7.
Városrész
Belváros
Akadálymentes WC
nem

Cafe Frei 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Megszakítás