Diana étterem bejárata. Egy kerekesszékes férfi várakozik a bejárati ajtónál, vele szemben egy elegánsan felöltözött férfi áll. A kerekesszékes úr mögött van a rámpa, mellette jobbra pedig a lépcső.

Diana Vendéglő

A Diana Vendéglő Pécs "Kertváros" városrészének központjában található, nagyon népszerű étterem az ott lakók körében. Nem kimondottan akadálymentes, de megközelíthető.

A bejárati ajtó előtt kényelmes rámpa van. Az ajtó kifelé nyílik, ezért segítséggel lehet bejutni. A főbejárattól 30 méterre van a kerthelyiség bejárata, ez a nyári szezonban mindig nyitva van, így elérhető. A belső terekben el lehet férni kerekesszékkel.

Az üzletvezetővel való beszélgetés során felvetettük az akadálymentes WC szükségességét. Válasza szerint átalakítást terveznek épp, amiben szerepelhet az akadálymentes WC is.
Akadálymentes WC jelenleg a közelben a Krisztina téren a Kerek Világ Alapítványnál van.

Siketek és látássérültek számára nem akadálymentes a Diana, ám a személyzet segítőkész.

Megközelítés:
busszal a belvárosból a 3, 103-as buszokkal, leszállás a Berzsenyi u. megállóban, ami nem akadálymentes! 6-os busszal a Krisztina tér megállóban kell leszállni, ez akadálymentes, innen 10 perc séta enyhén lejtős aszfalton a Krisztina téren át, a járdák akadálymentesek.

autóval 100 méterre a Diana bejáratától 2 db akadálymentes parkoló található a Diana téri piac tövében.

Helyszín

Helység
Pécs
Cím
Diána tér 10
Városrész
Kertváros
Akadálymentes WC
nem

Diana Vendéglő 0 hozzászólás

Írj véleményt

Még nincsen hozzászólás

Írj véleményt

Az email címét nem jelentetjük meg. A csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni. *

Megszakítás