DM Uránvors bejárat

Drogerie Markt

Az Uránváros városrész központjában a városrész főterén található DM akadálymentes. Az ajtó önműködő, bent a polcok fejmagasságban elérhetőek, le lehet venni a termékeket a kerekesszékből. A sorok között is van megforduláshoz hely, a kasszánál is széles hely található. A bevásárlókocsikon nagyító található, ami nagy segítség látássérülteknek és időseknek az apróbb betűs szövegek olvasásában.
Megközelítés:
autóval az üzletet 30 méterre meg lehet közelíteni. Parkolás a 2 db mozgássérült parkolóhelyen bolttal szemben lévő Szilárd Leo parkban.
Tömegközlekedéssel: az Árkád irányából, a belváros felől 12-15 perc alatt a 2, 2A, 23, 23Y, 24 buszokkal, az autóbusz pályaudvar és a Vásárcsarnok felől 12 perc alatt a 4, 4Y buszokkal. A Mecsek Áruház megállókban kell leszállni.
A buszmegállók és a járdák akadálymentesek. A buszmegállókból 2 fehér, egymástól 50 cm re párhuzamosan futó vezetősáv indul, ezek azonban sajnos alig észlelhetőek és tapasztalatunk szerint némileg értelmetlenül kanyarognak ahelyett, hogy egyenesen vezetnének. Nem jelzik egyértelműen a letérési lehetőségeket pl. a DM-hez és a rendelőintézethez sem.

Helyszín

Helység
Pécs
Cím
Ybl Miklós u. 12
Városrész
Uránváros
Akadálymentes WC
nem

Drogerie Markt 0 hozzászólás

Írj véleményt

Még nincsen hozzászólás

Írj véleményt

Az email címét nem jelentetjük meg. A csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni. *

Megszakítás