Benti fotó, a falak teljesen befedve polcokon álló borosüvegekkel. A polcok előtt a kényelmes székekkel körbevett asztalok láthatóak.

Eleven vinotéka & bár

Az Eleven a város kellős közepén, a Széchenyi téren a Városházával szemben egy különleges hely: bár és vinotéka egyben, a hazai és külföldi borvidékek legkiválóbb boraival. Emellett igazi kulináris élmény itt harapni valamit, miközben a panorámaablakon át, vagy a teraszról a város nyüzsgő főterét szemlélhetjük. 

A bárhoz közvetlen vakvezető sávok vezetnek, a bejárathoz pedig normál dőlésszögű és szélességű állandó rámpa. A bár közvetlen bejárata lépcső nélküli. Bent kerekesszékkel lehet közlekedni, az asztalokhoz oda lehet férni, a személyzet odajön az asztalhoz.

Akadálymentes WC sajnos nincsen. (Legközelebbi nyilvános akadálymentes WC 100 méterrel följebb, a Ciszterci közben található, “Széchenyi tér nyilvános WC” néven található a leírása itt az adatbázisban a Nyilvános WC-k kategóriában.)

A terasz jelenleg nem akadálymentes, ám az üzletvezető ígérete szerint ide is rámpát készítenek a közeljövőben. 

Megközelítés:
busszal az Árkádtól egyenesen fölfelé az Irgalmasok utcán a Széchenyi térig kissé emelkedő, de kerekesszékkel bírható, autók által nem járt úton lehet érkezni. Vakvezető sáv vezet végig, egészen az Eleven bejáratáig. 

autóval a legközelebbi akadálymentes parkoló szemben a Perczel Mór utca elején található (1db). Kicsit távolabb a Széchenyi tér tetején a Nagy Lajos gimnázium sarkán 3db, a másik oldalon a bíróság mellett 2db akadálymentes parkoló található. Innen 2-3 perc séta az Eleven bár.

Helyszín

Helység
Pécs
Cím
7621 Pécs, Széchenyi tér 7.
Városrész
Belváros
Akadálymentes WC
nem

Eleven vinotéka & bár 0 hozzászólás

Írj véleményt

Még nincsen hozzászólás

Írj véleményt

Az email címét nem jelentetjük meg. A csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni. *

Megszakítás