A hotel bejárata automata, küszöb nélküli, a talaj sima padlócsempe bent, kint beton. Vakvezetősáv nincsen.

Laterum Hotel

Kedvelt hotel és konferenciahelyszín Pécs Uránváros városrészében, 3 csillagos szobákkal. Viszonylag távol a belvárostól, ám könnyen elérhető autóval és busszal is.

A 47 szobából itt is csak 1 szoba akadálymentes. Viszonylag szűk szoba, az ágyak nem magasabbak a szokásosnál, a szobában szőnyeg található. A fürdő szabályosan akadálymentes, a tusolóban nincsen tálca, ám kapaszkodók és lehajtható ülőke igen. A WC mindkét oldalán megfelelő kapaszkodók találhatóak, de az ülőke elöl kivágott, ami nem szabályos.

A konferenciatermek lifttel akadálymentesen elérhetőek.

Az étterem szintén akadálymentes, ahol minden allergiára és igényre figyelnek.

Az egyéb élményhelyszínek, így a medence, szauna, masszázs nem érhetőek el akadálymentesen.

Weboldal:
akadálymentes menüpont nincsen és a szobák leírásánál is hiányzik az akadálymentes szoba.
Látássérült szempontból a weboldal a szöveges részei átláthatók, a többszintű címsorok nagy segítséget nyújtanak az eligazodásban. A foglalás azonban nehézkes, a rejtett hivatkozások nem aktiválhatók képernyőolvasó szoftver használatával, az ajánlatkérés menüben szintén nem minden működik képernyőolvasóval. Az oldalon sok a kép, amelyek nincsenek feliratozva, ezért csak nehezítik a tájékozódást.

Megközelítés:
autóval a 6-os útról. A szálloda előtt az akadálymentes feljárónál található egy darab akadálymentes parkoló. A járdára feljutni kerekesszékkel csak a főbejárat előtt lehet!

Busszal a belvárosból illetve a vasútállomástól az Olympia buszmegállóban kell leszállni. Innen gyalogosan 3 perc. Az Uránváros buszvégállomásnál leszállva gyalog 5 perc.

Helyszín

Helység
Pécs
Cím
7633 Pécs, Hajnóczy u. 37-39.
Városrész
Uránváros
Akadálymentes WC
igen

Laterum Hotel 0 hozzászólás

Írj véleményt

Még nincsen hozzászólás

Írj véleményt

Az email címét nem jelentetjük meg. A csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni. *

Megszakítás