Mandragóra matrica1

Mandragóra Pub

A Mandragóra Kávézó és Pub a pécsi Kertváros egyik legközpontibb részén a Nevelési Központ szomszédságában nyugodt, zöld környezetben várja a vendégeket.
Viszonylag kicsi méretei ellenére meglehetősen sokoldalú vendéglátóhelyet alkottak az üzemeltetők. Kínálatukban az egészséges szendvicsek, házi szörpök, gyümölcskoktélok mellett fagylaltok illetve, minőségi kávék, alkoholos italok is fellelhetők. Természetes, helyi alapanyagokat használnak, láthatóan előtérbe helyezik a fenntarthatóságot.
Szívesen látják a tehetséges művészeket. Fellépési lehetőséget kínálnak fiatal zenészeknek, íróknak és költőknek, míg mások rajzaikat, festményeiket állíthatják ki a Mandragóra falain. A kávézó amellett, hogy kibérelhető magánrendezvényekre, kutyabarát is, így négylábú kedvenceink sem maradnak ki a jóból. 

Több kerekesszékes tagunk rendszeresen látogatja a pub-ot és az akadálymentes mosdó hiányától eltekintve, mozgássérültként hozzáférhetőnek tartják a helyet, szívesen járnak oda. A bejárat kerekesszékkel akadálymentes. A belső helyiségben, 3-4 asztalt helyeztek el,  kerekesszékkel el lehet férni. A pub előtt kis terasz található, szintén használható kerekesszékkel. Akadálymentes WC nincsen. 

Látássérülteknek vezetősáv, Braille feliratok nem találhatók, így ők kizárólag a - egyébként nagyon nyitott és segítőkész - kiszolgáló személyzetre illetve kísérőikre tudnak támaszkodni. Akadálymentességi szempontból az ide látogató fogyatékossággal élőknek tehát kompromisszumot kell kötniük, ha a Mandragórában szeretnének fogyasztani, de mindenképp érdemes kipróbálni. 

Saját weboldala nincs a kávézónak, Facebookon és Instagramon  Mandragóra Pub néven találhatunk rá.

Megközelítés:
busszal a belvárosból 3, 6, 7, 23Y, 24-es járatokkal, a Csontváry utca megállóban kell leszállni. Onnan 2 perc gyalog végig a Csontváry sétányon a pub bejáratáig. A sétány akadálymentes, vezetősávokkal ellátott.

autóval, a Kertvárosi rendelő bejáratánál lehet akadálymentesen parkolni. A pubtól 100 méterre 2 db akadálymentes parkoló található. Az autótól a pubig megfelelő dőlésszögű rámpán, széles térkövezett járdákon el lehet jutni akadálytalanul.

Helyszín

Helység
Pécs
Cím
7632 Pécs, Uitz Béla u. 11.
Városrész
Kertváros
Akadálymentes WC
nem

Mandragóra Pub 2 hozzászólás

Írj véleményt
5
2 hozzászólás
  • kezenallas

    Én már többször is voltam. Kerekesszékesként jól hozzáférhetőnek látom a helyet. A kiszolgálás profi, igényes. A rozéfröccs pedig igencsak finom. Bár akadálymentes mosdó nincs, azért megyek máskor is. Max visszatartom! 😀

  • kezenallas

    Én már többször is voltam. Kerekesszékesként jól hozzáférhetőnek látom a helyet. A kiszolgálás profi, igényes. A rozéfröccs pedig igencsak finom. Bár akadálymentes mosdó nincs, azért megyek máskor is. Max visszatartom! 😀

Írj véleményt

Az email címét nem jelentetjük meg. A csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni. *

Megszakítás