A képen a Pécs Pláza főbejárata, kék színű fotocellás ajtó, felette a pécs pláza lógója, nagy szürke tartóoszlopok. Látszanak még emberek a pláza előtt és egy gyalogátkelő, aminek a végén három rövid oszlop van egymás mellett.

Plaza

A Pécs Plazaban minden akadálymentes: a hozzáállás, a bejáratok, akadálymentes WC, minden ki is van táblázva. Minden bolt akadálymentes, kivéve a kínai boltot.

A mozi sajnos nem rámpával, hanem lépcsőlifttel megközelíthető. A mozitermekben közbenjárásunkra lehetséges kerekesszékkel elhelyezkedni. Bővebb leírást a moziról a Cinema Citynél vagy a Kultúra kategóriában találsz itt az adatbázisban.

Mozgáskorlátozottak részére mindhárom bejáratnál van parkoló. A parkolóban a mozihoz közeli bejáratnál szintén kérésünkre áthelyezték a mozgássérült parkolót könnyebben megközelíthető helyre. A másik két bejáratnál a mozgáskorlátozott parkolók kialakítása nem praktikus.

Legújabb hírünk, hogy a belső tereket, burkolatokat is felújították.

Megközelítés:
busszal: 1. 130. M55-ös buszokkal, a Vásártér megállónál kell leszállni. A megálló és a zebrák akadálymentesek. Külön éjszakai járat teremt kapcsolatot a Plaza és a különböző városrészek között.

autóval a Plaza ingyenes parkolójában. Akadálymentesen parkolni a mozihoz közeli bejáratnál kényelmesen lehet, a többi bejáratnál nincsenek túl jó helyen a mozgássérült parkolók. Érdeklődni a call centerben lehet: 06 80 800 800

Helyszín

Helység
Pécs
Cím
Megyeri út 76
Városrész
Kertváros
Akadálymentes WC
igen

0 Vélemények

Vélemény hozzáadása

Értékelésed:

Megszakítás