Világosbarna fa asztalon reggeli található. A tányérokon két kakaós csiga porcukorral meghintve, a poharakban italok vannak. Az asztalon balra még egy blokk, egy étlap és egy barna napszemüveg látható.

Reggeli

Nagyon népszerű, különleges reggelizőhely 15 óráig, ezt követően délutánonként közösségi tér, gyakran rendezvényeknek, kiállításoknak ad otthont. Nagyon komolyan elkötelezettek a társadalmi felelősségvállalás iránt.
Régi belvárosi épület. A bejárat mellé kérésünkre csengőt helyeztek ki, ezt megnyomva a személyzet rámpát helyez a lépcsőkre. Ez még így is kicsit meredek, de többször próbáltuk, működik. Nagy sajnálatunkra akadálymentes WC-vel nem rendelkeznek. A belső tér kényelmes.
Megközelítés:
autóval parkolás: belvárosi védett övezet, parkolás behajtási engedéllyel vagy mozgáskorlátozott kártyával a környező kis utcákban. Mozgáskorlátozottak részére kialakított parkoló a környéken nincs.
busszal az Árkádnál érdemes leszállni és akadálymentesen el lehet ide jutni az Irgalmasok utcája, Széchenyi tér, Király utca útvonalon.

Helyszín

Helység
Pécs
Cím
Király u. 23-25
Városrész
Belváros
Akadálymentes WC
nem

0 Vélemények

Vélemény hozzáadása

Értékelésed:

Megszakítás