Előttünk faasztalok és székek láthatók, minden négyzet asztal körül négy szék. Összesen 6 ilyen szett van elhelyezve, háromnál ülnek is mások. Jobb oldalon egy alul fehérre festett, fölül szürkére festett épület, magas ablakokkal. Az ablakok között viszonylag nagy hely van kihagyva. Az épület jobb oldali szélén bejárati ajtó látható, fölötte táblával. A táblán a következő felirat áll: SZABAD KIKÖTŐ. A felirattól balra egy logó is látható: alul egy egyenes vonal, fölötte egy hullámos vonal.

Szabadkikötő

Ismert és kedvelt laza stílusú pub, étterem, napközben családi találkozóhely, kávézó, ebédelő hely, este rendezvény és koncerthelyszín.
Érdemes ellátogatni a Király utca végébe ide, mert délben különleges vegán menü ételek kaphatóak, és a gyerekeknek kialakított belső játszótér is egészen egyedi.

A Szabadkikötő 2021. nyarán teljesen megújult, kétszer akkora lett, a belső tereket átalakították, megszépítették, galériát építettek, de ami a lényeg, meghallgattak minket, és akadálymentesítettek.
Akadálymentes a bejárat egy kis küszöbbel ami még belefér, a benti térben kényelmesen el lehet férni, a pult kicsit magas, de a személyzet igen segítőkész.
Figyeltek arra, hogy a hátsó új traktusba kényelmes széles rámpa vezet, és egy külön akadálymentes WC is minden igényt kiszolgál. Gratulálunk!

Megközelítés:
busszal 2, 2/a, 4, 4/a, 14 járatokkal a 48-as tér megállótól, a 25,29,33,40-es buszokkal a Búza tér megállótól, innen akadálymentesen 5-6 perc alatt elérhető a helyszín
autóval egyetlen akadálymentes parkolóról tudunk, a Búza téren

Helyszín

Helység
Pécs
Cím
Király u. 64,
Városrész
Belváros
Akadálymentes WC
igen

Szabadkikötő 1 hozzászólás

Írj véleményt
5
1 hozzászólás
  • Berkes Gergő

    Nem egy sima kocsma, hanem egy mindenre nyitott közöségi tér, ahova mindig jól esik betérni. Napszakonként más-más funkciót tölt be, nagyon változatosak a programok. Mióta van akadálymentes wc azóta meg pláne király hely. És szinte mindig vannak kutyák is! 🙂

Írj véleményt

Az email címét nem jelentetjük meg. A csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni. *

Megszakítás