A Waczak nyomda teljes épületének eleje található a képen. A cserepes tetőn van egy nagy tábla, melyen egy kép két pisztolyról összetámasztva és körülötte ez a felirat: "Pécs első Western stílusú nyomdája. Piff-piff és kész! Waczak Kft. Nagyon gyors nyomda! waczaknyomda@w-printer.hu 36 20 3122 - 386" . Az egész épület földszinti, a falak felső része falécekből áll, alul téglából. Az épülethez vezet egy beton út, a bejárat előtt van egy négy tartóoszlopos gang, ahol valaki a bicikliét tárolja a bal oldali ablak alatt. Jobb oldalon van a bejárati ajtó, ami a képen nyitva található, az épületben van egy kék felsőt hordó személy. A kép jobb sarkán egy piros autó hátulja van.

Waczak Nyomda

Lakossági bejelentésre néztük meg a Waczak Nyomda "nagyon gyors nyomda" akadálymentességét. Minden a legnagyobb rendben találtunk, a bejárat és a benti tér is akadálymentes. A legmeggyőzőbb azonban a tulajdonos elfogadó hozzáállása.

A tulajdonos kedvezményt ad minden fogyatékossággal élő betérő vendégnek, aki felmutatja a sérültséget igazoló dokumentumát, amit nagyon kedves dolognak tartunk.

Megközelítés:
busszal a belvárosból a 26, 27, 28 as buszokkal A buszok akadálymentesek és közvetlen a Waczak Nyomda előtt állnak meg. A Pellérdi úti megállóból csak az úttesten, és kellő körültekintéssel lehet átjutni a túloldalra, mivel zebra nincs és a forgalom elég nagy. A nyomda bejárata egy szintben van az úttal, így kerekesszékkel simán be lehet gurulni a boltba. Látássérültek kísérettel tudnak a nyomdához eljutni és az üzletben közlekedni. Nincs sehol az úttesten, járdán, padkán vezetősáv.

autóval a nyomda bejárata előtt, mellett autóval meg lehet állni kényelmesen, de nincs kerekesszékes piktogram felfestve. Két autó jól elfér.

Helyszín

Helység
Pécs
Cím
Pellérdi út 37
Városrész
Uránváros
Akadálymentes WC
nem

0 Vélemények

Vélemény hozzáadása

Értékelésed:

Megszakítás