A Waczak nyomda teljes épületének eleje található a képen. A cserepes tetőn van egy nagy tábla, melyen egy kép két pisztolyról összetámasztva és körülötte ez a felirat: "Pécs első Western stílusú nyomdája. Piff-piff és kész! Waczak Kft. Nagyon gyors nyomda! waczaknyomda@w-printer.hu 36 20 3122 - 386" . Az egész épület földszinti, a falak felső része falécekből áll, alul téglából. Az épülethez vezet egy beton út, a bejárat előtt van egy négy tartóoszlopos gang, ahol valaki a bicikliét tárolja a bal oldali ablak alatt. Jobb oldalon van a bejárati ajtó, ami a képen nyitva található, az épületben van egy kék felsőt hordó személy. A kép jobb sarkán egy piros autó hátulja van.

Waczak Nyomda

Lakossági bejelentésre néztük meg a Waczak Nyomda "nagyon gyors nyomda" akadálymentességét. Minden a legnagyobb rendben találtunk, a bejárat és a benti tér is akadálymentes. A legmeggyőzőbb azonban a tulajdonos elfogadó hozzáállása.

A tulajdonos kedvezményt ad minden fogyatékossággal élő betérő vendégnek, aki felmutatja a sérültséget igazoló dokumentumát, amit nagyon kedves dolognak tartunk.

Megközelítés:
busszal a belvárosból a 26, 27, 28 as buszokkal A buszok akadálymentesek és közvetlen a Waczak Nyomda előtt állnak meg. A Pellérdi úti megállóból csak az úttesten, és kellő körültekintéssel lehet átjutni a túloldalra, mivel zebra nincs és a forgalom elég nagy. A nyomda bejárata egy szintben van az úttal, így kerekesszékkel simán be lehet gurulni a boltba. Látássérültek kísérettel tudnak a nyomdához eljutni és az üzletben közlekedni. Nincs sehol az úttesten, járdán, padkán vezetősáv.

autóval a nyomda bejárata előtt, mellett autóval meg lehet állni kényelmesen, de nincs kerekesszékes piktogram felfestve. Két autó jól elfér.

Helyszín

Helység
Pécs
Cím
Pellérdi út 37
Városrész
Uránváros
Akadálymentes WC
nem

Waczak Nyomda 0 hozzászólás

Írj véleményt

Még nincsen hozzászólás

Írj véleményt

Az email címét nem jelentetjük meg. A csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni. *

Megszakítás