Duplázunk! Kampányt indítottunk, számítunk Rád

“Mindenkinek jó” mottóval kampánysorozatot indítottunk a “Duplatét” pályázatunk keretében.

Tudjuk, hogy jön a Karácsony, rezsi emelkedés van, mégis megpróbálunk a jó szívetekre hagyatkozni, hiszen online kampányunk célja adománygyűjtés.

Mire gyűjtünk?
Egyesületünk az országban egyedülálló módon 2018 óta folyamatosan fejlesztve, városi akadálymentes adatbázist működtet. Az Akadálymentes Pécs adatbázist itt a weboldalunkon ingyenesen érheted el Te is magyar és angol nyelven. Ezzel segíteni tudunk, hogy megismerhesd, betervezhesd a valóban akadálymentes helyszíneket Pécsen és környékén. Az eddig feltárt helyszínek online adatbázisa ingyenesen hozzáférhető ide kattintva: https://peoplefirst.hu/akadalymentes-pecs/

A helyszíneket feltáró úgy nevezett “matricás” teamünk szakmailag felkészült, maguk is érintett tagjai azért dolgoznak, hogy ez az akadálymentes környezet fejlődhessen Pécsen és környékén.

Bár ingyenesen hozzáférhető számodra az adatbázis, az új helyszínek feltárása, és a már meglévők folyamatos frissítése azonban nekünk természetesen költségekkel jár.

A jelenlegi kampánnyal célunk ennek finanszírozására 250 ezer forint összegyűjtése. Ezt a célt tűztük ki, és kérünk segíts megvalósítani!

Támogatónk az Emberség Erejével Alapítvány a “Duplatét 2022” pályázat keretében, a összegünket megduplázza, amennyiben sikerül elérnünk december 4-ig a 250.000 Ft-os célt. Úgyhogy drukkoljatok és támogassatok!

Hogy és hol tehetitek meg?

Nagyon egyszerűen online módon, saját magatok által választott összeggel támogathattok minket a weboldalunkon a szép rózsaszín ADOMÁNYOZOK gombra klikkelve: https://peoplefirst.hu/

Kérünk egy dologra figyeljetek ha támogattok minket:
A személyes üzenet rovatba mindenképpen írjátok bele a “Mindenkinek jó” mottónkat, az adományok nyomon követhetősége érdekében.

Hála és köszönet!

Vegyél részt a kampányban Te is történeteddel!
A kampány keretében november 21-től egészen december 4-ig Facebook oldalunkon minden este egy egyesületi tagunktól olvashatsz arról, hogy: Miért jó akadálymentes környezetben élni a mindennapokat?
Ha van saját történeted a témával kapcsolatban szívesen olvasunk róla.
Írj nekünk az info@peoplefirst.hu emailre és kitesszük a Facebookra történetedet. Vagy írj egyszerűen az egyik Facebook poszt alá kommentben. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük