A Tourinform bejárata egy üvegajtó és két oldalán két ajtó méretű ablak, mindez egy barna fakeretben. Az ajtó és az ablakok is tele vannak ragasztva információs matricákkal. Efölött található sárga keretben egy fehér színű "Irány Pécs" felirat, mellette egy kék cseppalakban egy fehér vonalrajz található a TV toronyról.

Tourinform

Az idegenforgalmi iroda Pécs szívében, a Széchenyi téren, a városháza épületében található az I Love Pécs Café-val egy légtérben, de külön bejárattal.

A bejárat, a belső tér akadálymentes, az ügyféltérben kerekesszékkel jól el lehet férni, a pultok, kiállított tárgyak is elérhetőek.
Látássérülteknek vezetősáv nincsen, indukciós hurok azonban segíti a hallássérülteket.

A város egyik legjobb akadálymentes WC-je az egy légtérben található I Love Pécs Caféban elérhető, a másik bejáraton közelíthető meg.

Különleges pécsi szuvenírokat is be lehet itt szerezni, garantáltan semmi gagyi.
A Tourinform iroda fontos partnerünk a Rejtett város Tor-Tour-ánkban, amiről itt olvashatsz többet: Rejtett város Tor-Toura

Weboldal: Összetett, szerteágazó weboldal, ezért időbe telik vakon feltérképezni, de a hírek, aktuális programok, helyek megtalálhatóak, kategóriák szerint szűrhetőek, és az információkat meg lehet találni. Néhány helyről hiányoznak a vakokat segítő címsorok, de az oldal nagyrészt akadálymentes.
Az akadálymentesítés menüben 4 háttérszín választható, betűméret növelhető/ csökkenthető.

Megközelítés:
busszal az Árkádnál megálló buszokkal, az Irgalmasok utcán akadálymentesen elérhető az iroda.

Autóval akadálymentes parkoló közvetlen az iroda mellett, a Perczel utcában található. 

Helyszín

Helység
Pécs
Cím
7621 Pécs Széchenyi tér 1.
Városrész
Belváros
Akadálymentes WC
igen

Tourinform 0 hozzászólás

Írj véleményt

Még nincsen hozzászólás

Írj véleményt

Az email címét nem jelentetjük meg. A csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni. *

Megszakítás