Akadálymentes Turizmus Napja, immár ötödször

Idén is megszervezzük az Akadálymentes Turizmus Napját a Pécshez közeli varázslatos szépségű Orfűn. Mint mindig, most is szeptember első szombatján, vagyis szeptember 4-én 10.00-16.00 óra között várunk mindenkit a szigetre, a Sporttáborba és a Medvehagyma Házba.

Az esemény fő célja most is olyan élményeket nyújtani fogyatékossággal élőknek, melyeket amúgy nem tudnak megtapasztalni a hétköznapi életben. Ilyen élményprogramok lesznek például a sárkányhajózás, motorcsónakázás, lovaglás, motorozás, horgászás vagy autóvezetés látássérültként.

Emellett alapcélunk az is, hogy a fogyatékossággal élők és épek együtt szórakozzanak, ismerjék meg egymást. Ezért kiegészítő programjainkon különféle sportok kipróbálására lesz lehetőség, lesz zene, színdarab, bábelőadás, tanácsadások, pódiumbeszélgetés, hangtálas foglalkozás, étel-ital és megannyi érdekesség.

A pontos programkatalógust igyekszünk augusztus végén közreadni, kövessetek minket az esemény Facebook oldalán itt: https://www.facebook.com/turizmus.akadalymentes

Olvassatok többet az Akadálymentes Turizmus Napjáról itt: https://akadalymentesnap.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük