Elkezdődött a 8. Akadálymentes Turizmus Napja szervezése

Immár 8. éve szervezünk partnereinkkel olyan országos, inkluzív fesztivált, ahol mindenki együtt szórakozhat, fogyatékossággal élő és ép, és ahol olyan élményeket is kipróbálhatnak a résztvevők, melyeket amúgy nem, vagy csak igen-igen ritkán. Mik ezek? Például vakként autót vezetni, kerekesszékkel motorozni vagy akár sárkányhajózni…

Az idei fesztivál szervezése ma elkezdődött, egy kellemes, baráti akadálymentes kirándulással egybefűzve. Ennek köszönhetően nem csak a fesztivál szervezőbizottsága, és néhány önkéntese, de a kiránduláson résztvevő érintettek is meghívást kaptak, hogy értékes ötleteikkel, hozzászólásaikkal támogassák munkánkat. Nagyon jó volt így együtt dolgozni és szervezni az idei Akadálymentes Turizmus Napja fesztivált!

Az idei dátum szeptember 7., ami számos rendszeres résztvevőnek nem újdonság, lévén a tervezhetőség miatt minden évben szeptember első szombatján tartjuk az eseményt.

Most is várunk mindenkit az ország legtávolabbi pontjairól, sőt külföldről is, ahogy az elmúlt években!
Kövessétek az idei fesztivál híreit a People First Egyesület Facebook oldalán (https://www.facebook.com/PeopleFirstHun/), vagy az Akadálymentes Turizmus Napja Facebook oldalán (https://www.facebook.com/turizmus.akadalymentes)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük