Közösségi támogatásból folytatódik matricás projektünk!

Több, mint egymillió forintot gyűjtöttünk össze tegnap, 2020. december 20-án a Pécsi Közösségi Alapítvány “Élő Adás” nevű online adománygyűjtő estjén!! A támogatásból az Akadálymentes Pécs adatbázisunkat folytatjuk és bővítjük, melyet itt a weboldalunkon találhattok meg.

Az Élő Adás a londoni The Funding Network által működtetett, világszerte sikeres adománygyűjtő rendezvény adaptációja. Az idei pécsi rendezvényre pályázat útján jutottunk be. A People First Egyesület egyike lehetett a három szerencsés szervezetnek, akik bemutathatták Pécset fejlesztő projektjüket. Mi arra kértük a pécsieket, hogy támogassák a Pécs és követlen környéke valóban akadálymentes helyszíneit feltáró adatbázisunkat, mely nemcsak a fogyatékossággal élőknek nagy segítség, de mindenkinek.

És támogatták! 🙂

Nagyon hálásak vagyunk, rendkívüli élmény volt részt venni egy ilyen eseményen, megtapasztalni Pécs összetartó erejét, érezni a támogatást, a segítséget! Miközben minket, a People First csapatát is még inkább egymást segítő, támogató, igazi közösséggé kovácsolt össze.

Szó szerint megfizethetetlen öröm számunkra, hogy a sok-sok pénzadomány mellett tárgyi és szolgáltatásbeli támogatást is kaptunk! Boldog tulajdonosai lehetünk egy használt, kiváló nyomtató/szkennernek és két digitális fényképezőgépnek. Nyomdai szolgáltatásként 600 matricánkat anyagáron nyomtatja egyik támogatónk, kiváló grafikus partnerünk pedig 10 db professzionális Facebook posztot készít el nekünk ingyenesen.

Hát…mit mondjunk még? Szóhoz sem jutunk!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük