A “matricás” team újra munkában

Újabb akadálymentes helyszínek kerülnek be rövidesen az Akadálymentes Pécs Adatbázis-unkba!

Pazar díszletek között tartottuk ma a BeFogadó közösségi terünkben az Akadálymentes Pécs Adatbázisba újabb helyszíneket feltáró team felkészítő tréningjét. Halloween lévén pókhálók alatt, tökök társaságában beszéltük át a Módszertant, a feltárandó helyszíneket, a felkészülést.

A Pécs város által kiírt Pécs Városi Civil Keret nyertes pályázatunknak köszönhetjük azt a (sajnos csak kis) összeget, melyből újabb helyszínekkel gyarapíthatjuk az Akadálymentes Pécs Adatbázist. Adatbázisunk továbbra is egyedülálló az országban, csak Pécsen létezik a városi valóban (!) akadálymentes helyszíneket ingyenesen, magyar és angol nyelven bemutató profi adatbázis.

A rövid projektidő alatt négy újabb helyszínt fognak feltárni fogyatékossággal élő szakértő tagjaink: Evelin, Hilda, Kriszta, Gergő. Hogy az adatbázisban még jobban eligazodjatok, erről zseniális IT szakértőnk, Zoli gondoskodik.

Hogy mi lesz a négy újabb helyszín? Olyan helyek, melyeket Ti javasoltatok nekünk. Melyekről szeretnétek tudni, hogy fogyatékossággal élőként, idősként, babakocsisként, átmeneti sérültként bejuthattok-e oda.

Kövessétek a Facebook oldalunkat, hamarosan kiderül melyek azok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük