ARTcoWORKers, a művészeti projektünk

Beszámolunk Nektek arról, hogy halad a művészeteket és a fogyatékossággal élőket összekapcsoló, rendkívül izgalmas nemzetközi ARTcoWORKers projektünk.

Jelenleg a tréning tananyag készül, mondhatni majdnem készen van. Ennek célja, hogy olyan képzést dolgozzunk ki, mely a leendő trénereket támogatja az egyes országokban a fogyatékossággal élők és az egyes művészeti ágak érdeklődő képviselői közötti együttműködés elősegítésében.

Nemsokára kézbe vehetitek az első Hírlevelet is magyar nyelven, reméljük tetszeni fog.

ARTcoWORKers Facebook és Weboldalunkon rendszeresen teszünk közzé érdekes, tanulságos, sőt követendő jó példákat szerte a világból, illetve híreket a projektről. Itt követhetitek a Facebookon az ARTcoWORKerst: ARTcoWORKers Facebook
ez pedig a weboldalunk: ARTcoWORKers Web

Áprilisban találkozunk a macedóniai Skopjéban személyesen is, ahol a tréninget tökéletesítjük, és egy fantasztikus, közös árnyjáték színdarabot kezdünk kidolgozni, melyet a végső záró fesztivál-konferencián láthattok majd, ami nem máshol lesz, mint PÉCSEN! Így aztán a skopjei találkozó szervezése is már gőzerővel zajlik. Mi a People First-től négyen utazunk, és már nagyon készülünk.

Az ARTcoWORKers projektről kicsit bővebben olvashattok itt a weboldalon a Projektek menüben: ARTcoWORKers menü

Kövessétek ezt a jó kis projektet a People First és az ARTcoWORKers Facebook oldalakon! Minden hozzászólásnak is nagyon örülünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük