III. Akadálymentes Turizmus Napja

Látássérültként autót vezetni, mozgássérültként motorozni, lovagolni, fogyatékossággal élőként sport- és élményprogramokon részt venni?

Bizony, ezt kínáljuk az idén szeptember 7-én immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Akadálymentes Turizmus Napján Orfűn.

Az egész napos jókedvű fesztivál, rendezvények, kirakodóvásár mellett most is lesz lehetőség kipróbálni olyan tevékenységeket, melyeket fogyatékossággal élőként nem, vagy csak nehezen tudsz. Önfeledten jól érezheted magadat sérültként és épként, gyerekként és felnőttként egyaránt, miközben felfedezheted, hogy sérült társaink ugyanolyan emberek, hogy bizony tudunk egymásnak segíteni, és segíteni jó érzés. 


A korábbi rendezvények sikere bizonyítja, hogy nemcsak országossá, de idén nemzetközivé bővül a rendezvény, új színt, új programokat hozva a napra.
Most is ingyenes ebédet biztosítunk a fogyatékossággal élőknek és segítőinek, valamint lelkes önkénteseinknek.


Önkénteseket most is szeretettel várunk, külön ajánljuk figyelmébe középiskolás közösségi szolgálatot teljesíteni kívánóknak, erre is van lehetőség. Jelentkezni az itt megadott email címen tudtok.


A rendezvény fő szervezői: Gyeregyalog.hu Közhasznú Egyesület, People First Egyesület – Pécs, Orfű Turisztikai Egyesület.


A programokról folyamatosan hírt adunk a Facebookon és a sajtóban. Ha bármi kérdésetek, észrevételetek van, várjuk a Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/turizmus.akadalymentes/)
vagy az akadalymentes.turizmus.nap@gmail.com címen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük