Legyen Pécs akadálymentes! – támogass minket

Hello, mi vagyunk a matricás team! ?
Kriszta, Péter, Evelin, Balázs, Szandra, Veronika, Henriett és Roland.
Két éve járjuk Pécs üzleteit, hoteljeit, éttermeit, közintézményeit, turisztikai látnivalóit, templomait, turistaútjait, nyilvános WC-it, hogy felfedezzük és egy ingyenes adatbázisba gyűjtsük Nektek ami valóban akadálymentes, itt: http://peoplefirst.hu/akadalymentes-pecs/
Van köztünk kerekesszékes, látássérült, hallássérült, mozgássérült, egykori babakocsis, saját tapasztalatainkat és fotóinkat osztjuk meg Veletek.
Most egy etap lezárult, de nem hagyjuk abba, van még mit felfedezni. A már feltárt helyeket is állandóan aktualizálnunk kell, hiszen ami tegnap még akadálymentes volt, lehet, hogy mára már nem az, vagy fordítva, végre az lett.
TÁMOGATÓKAT KERESÜNK munkánk folytatásához!
Nagy segítség lenne nekünk egy profi(bb) fotógép, amit már nem használsz, mert jelenleg mobillal készülnek a fotók. Pénzre is szükségünk van, hiszen matricákat kell gyártatnunk, melyeket kiragasztunk a bejáratokra, jelezve Neked, hogy ez a helyiség akadálymentes. Plakátokat készíttetünk, hogy bevonjuk Pécs lakosságát is a munkába. És kis teamünk dolgozik, sokat, sokakért, nekik is jár kevéske fizetés.
Segíts nekünk Te is, csináljuk együtt, támogasd a munkánkat, akár szolgáltatásoddal is! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük