Partneri együttműködés Pécs akadálymentesítéséért

Dolgozói érzékenyítést tartottunk szeptember 22-én a nemrég megnyílt Pécsi Vásárcsarnok piacfelügyelőinek és biztonsági szolgálatának.

A People First Egyesület által szorgalmazott, több partnerünk bevonásával közösen tartott informatív beszélgetés célja az volt, hogy a dolgozók bepillantást kapjanak arról, hogyan segítsenek és hogyan ne a betérő fogyatékossággal élő vásárlóknak, mit jelent az akadálymentesítés, és kinek fontos az.

Nagyon köszönjük a résztvevő dolgozóknak és a Vásárcsarnok vezetőségének a nyitottságot, amivel a People First – HU Egyesület “matricás” teamje mellett a Mozgáskorlátozottak Baranya Megyei Egyesülete  a Vakok és Gyengénlátók Baranya Megyei Egyesülete, és a A Lásd a világot autista szemmel Egyesület csoportja információit fogadták.

Nagyon jó érzés volt, hogy oldott, baráti, interaktív beszélgetés alakult ki, a végén a csarnokban tartott gyakorlati bemutatón már hatalmasakat nevettünk együtt.

A Vásárcsarnok vezetősége és a kedves dolgozók is nyitottak voltak a folytatásra, ahol majd mélyebben is megismerkedhetnek egyes fogyatékossági csoportokkal.

A közös érzékenyítés a TASZ által kezdeményezett, Pécs akadálymentességéről szóló beszélgetéssorozat egyik számunkra nagyon örömteli fejleménye volt.
A People First Egyesület mindig is partnerségben gondolkodik, mert csakis ezt tartjuk célravezetőnek és igazán hatékonynak a város és a közösség érdekében tett erőfeszítésekben. 

Ennek következő állomásaként a People First Egyesület felkérte partnereit, hogy az Akadálymentes Pécs adatbázisunkban saját szempontjaik szerint véleményezzék az egyes helyszíneket a “Vélemények írása” rubrikát használva. Hiszen csakúgy mint a booking.com-nál, itt is sokszor a vélemények a leginformatívabban az olvasók számára.
Arra kértük partnereinket, hogy jobbító szándékkal és röviden írjanak, saját tapasztalatokat, ötleteket, és javaslatokat megfogalmazva. 

A véleményezés mindenki számára nyitott, örülünk, ha minél több komment érkezik az adatbázisban található helyszínekhez!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük