SIKERÜLT! Hatalmas karácsonyi ajándékot kaptunk Tőletek!

A tegnapi nappal sikeresen lezárult a “Duplatét” kampányunk. Szeretnénk ezúton is hálásan megköszönni támogatóinknak, hogy segítettek elérni a célunkat, miszerint 250.000 Ft-ot gyűjtsünk össze, hiszen ez volt az alapja annak, hogy a pályázat kiírója megduplázza ezt az összeget.

Végül 251.313 Ft gyűlt össze!

Így a Ti támogatási összegeitek is dupla annyit érnek!

Külön kiemelve is megköszönjük az Emberség Erejével Alapítványnak, hogy lehetővé tette ezt a pályázatot, ami által nemcsak pénzt kaptunk, de újabb ismerősökre, barátokra, és reményeink szerint jövőbeni kapcsolatokra, támogatókra is találtunk. Mi pedig értékes tapasztalatokkal gyarapodtunk a kampányolásban.

Hálásak vagyunk a Webstar Csoport-nak, minden dolgozójának, akik a helyi közösség értékeit szem előtt tartva dolgozói támogatásból gyűjtöttek össze nekünk hatalmas összeget. Muszáj idéznünk ahogy ők mondják, mert olyan jól mondják: “Az, hogy milyen társadalomban élünk, tőlünk függ. Tőlem és tőled, a szomszédtól, a benzinkutastól, az óvónénitől – mindannyiunktól.”

A támogatást az országban egyedülálló Akadálymentes Pécs adatbázisunk fenntartására, bővítésére fordítjuk, főként az azt létrehozó szakmai team munkájának végre nagyobb anyagi megbecsülésére. A támogatás felhasználásáról a weboldalunkon és Facebook oldalunkon tájékoztatást fogunk nyújtani.

Örülünk, ha Ti is átnézitek az Akadálymentes Pécs adatbázisban szereplő helyszíneket, és hozzászólásaitokkal segítitek az olvasókat a minél pontosabb tájékozódásban. https://peoplefirst.hu/akadalymentes-pecs/

Nagyon boldog Ünnepeket kívánunk, és azt, hogy az új évben is tudjunk közösen tenni a világ jobbításáért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük