Soul Mate – új nemzetközi projektünk indult

Hiánypótló témával foglalkozó nemzetközi projektet indítottunk útjára. December 13-án Berlinben tartottuk német, olasz és bolgár partnereinkkel a kick-off, vagyis a projekt indulásának feladatait megbeszélő első találkozónkat.
Elsőként megismertük egymást, a különböző nemzetközi szervezetek tevékenységét, erősségeit, a projektben vállalt feladatait. Kialakítottuk a további munkarendet, és elkezdtük a munkát.

Nagyon izgalmas témája lesz a 3 éves együttműködésünknek: a Soul Mate projekt konkrét támogatást nyújt a munkahelyi mentális egészség megőrzésében és erősítésében fogyatékossággal élő munkavállalók számára. Természetesen szoros együttműködésben a munkáltatókkal.

Mi, a People First Egyesület alapvetően a sorstársi szemléletet és tapasztalatokat nyújtjuk a projektben, illetve mi leszünk a projekt lelkiismerete, folyamatosan emlékeztetve a “Semmit rólunk nélkülünk” elvre.

Itt a weboldalunkon a Projektek menüben olvashattok kicsit bővebben a Soul Mate projektről: Soul Mate projekt
Kövessetek minket a Facebookon, ott folyamatosan hírt adunk a projekt alakulásáról: https://www.facebook.com/PeopleFirstHun

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük