Divatbemutató fogyatékos modellekkel

A Stílus mindenkié!

Ezzel a címmel fergeteges divatbemutatót láthatott a pécsi közönség 2023. szeptember 9-én a Szabadkikötőben! Fogyatékossággal élő modellek mutatták be pécsi üzletek, divattervezők ruháit.

A Szabadkikötő teljesen megtelt, ha a csillárról nem is, de a lépcsőről biztosan lógtak az érdeklődők, mintegy 80 kedves ember tapsolta, éljenezte végig az eseményt. De jó volt ott lenni, és büszkén figyelni a modelleket, akik bátran, lazán, mosolyogva mutatták meg mennyire gyönyörűek és ügyesek. Nem volt hiány humorból, gag-ekből sem.

Természetesen mi különösen büszkék voltunk egyesületi tagjainkra, Kerekes Hildára, Molnár Gyöngyire, Koltai Krisztinára, Almádi Evelinre és Dudás Zolira, hogy ezt az oldalukat is megmutatták. És még hogy!

A Stílus mindenkié! egyedülálló divatbemutató szervezésében, az ötletelésben több pécsi civil szervezet, Nagy Izabella stílustanácsadó, Balogh Klára szociális munkás ötletgazda mellett a People First Egyesület is kivette részét. A szervezésben hatalmas szerepet játszott Kerekes Hilda elnökségi tagunk, akire ezért külön is büszkék vagyunk.

Hálás köszönet részünkről is a támogatóknak, hogy ezt az ingyenes rendezvényt támogatták ruhával, étellel, itallal, és sok szeretettel!
Ruha Otthon, Zora Fashion, Bella Napoli használtruha Pécs, Karácsony Andrea – Couture Collection, Nova Luna Couture,Inanna Wedding, Gangel Benjamin Férfiszabósága, a gyönyörű sminkeket és csodás frizurákat Bánusz Ágota, Radnóti Kinga, Fődi Brigitta, Udvari-Szabó Ildikó készítették, az isteni sütiket az Akli Krisztina Desszertműhely-nek, a finom borokat a Hetényi Pince-nek, az ízletes sajtokat a Káca Tanya-nak köszönhetjük. A helyszínt a Szabadkikötő biztosította. Ha követtek minket a Facebook oldalunkon, akkor nemsokára pedig szuper fotókat láthattok Gál Violától és videókat Földesi Mihálytól. (https://www.facebook.com/PeopleFirstHun)

Mindenki ingyenesen ajánlotta fel támogatását, sőt néhány ruhát a fellépők végül megkaptak ajándékba! Erre szavaink sincsenek, csak a hála.

Rövid tudósítás a PécsTV-től:
https://www.youtube.com/watch?v=eY061c1nLD4&t=349s

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük